COVID-19: La Casa d’Espiritualitat acull les àvies i els avis del Casal Oller de Balenyà

20200330_122812[3438]A sol·licitud de l’alcalde d’Els Hostalets de Balenyà, Carles Valls, la Casa d’Espiritualitat Marc Castanyer ha acollit set àvies i avis de la residència per a gent gran – el Casal Oller – de Balenyà mentre duri la situació d’alarma.

Es tracta de set persones grans que es troben bé i que no poden romandre a la residència on estaven vivint donat que allí ja hi ha casos de contagi de la COVID-19.

L’Ajuntament de Balenyà ha assumit totes les despeses d’adequació dels espais de la Casa d’Espiritualitat per tal que els ancians es trobin el més còmodes possible. També es fa càrrec del manteniment dels espais mentre les àvies i els avis siguin amb nosaltres. Finalment, assumiran les tasques de neteja i desinfecció un cop tot torni a la normalitat.

20200330_182631[3435]A més a més, per la seva banda, les Germanes responsables de la Casa d’Espiritualitat estan col·laborant en la lluita contra la pandèmia fent mascaretes de protecció contra el coronavirus que lliuraran desinteressadament a les autoritats sanitàries locals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s