Nous i encantadors hostes a la Casa d’Espiritualitat

IMG_20200403_123237_1
Aquests i aquestes són els nostres nous hostes gaudint dels jardins de la Casa.

En aquests temps d’estat d’alarma, la Casa d’Espiritualitat no ha volgut quedar-se enrere en ajudar en aquesta tasca de protegir la nostra gent gran davant l’amenaça real que suposa la COVID-19. Així que no hem dubtat a col·laborar amb l’Ajuntament obrint les  portes als avis i àvies de la residència per a gent gran, el Casal Oller, d’Els Hostalets de Balenyà, que s’ha vist afectada amb alguns casos positius.

L’Ajuntament de Balenyà s’hi ha abocat de ple, assumint totes les despeses per al manteniment i atenció dels nous hostes de la Casa. Des de l’arribada dels avis i àvies, cada dia l’alcalde i regidors del consistori s’hi apropen no només per a interessar-se pels nostres grans, sinó també per ajudar personalment en el que es pugui.

A hores d’ara, els avis ja poden gaudir, quan el temps ho permet, de passejos per als nostres jardins acompanyats pel personal sanitari. I ara que s’acosta el bon temps, confiem que els podran aprofitar encara més.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s