La música arriba per sorpresa a la Casa d’Espiritualitat de la mà de protecció civil

protecciocivilacemc040420L’alegria i la sorpresa van arribar a la Casa d’Espiritualitat  la tarda del 4 d’abril de la mà dels agents de protecció civil. Durant tota la tarda, una parella d’aquest cos ha estat entretenint, si més no per una estona, la població de Balenyà amb tot tipus de música. I la nostra Casa no ha estat una excepció.

A mitja tarda del dissabte 4 d’abril, els dos membres de protecció civil van entrar amb el seu vehicle al recinte de la Casa i alegraren els nostres nous hostes amb el clàssic – Amigos para siempre de Los Manolos – que no només han reproduït a través d’uns potents altaveus connectats al seu vehicle, sinó que també han coreografiat.

Unes sorpreses residents i cuidadores no han dubtat a unir-se a la festa… això sí, mantenint la distància de seguretat i seguint els protocols de sanitat. Moments entranyables per a quests moments difícils, que ajuden a alleujar l’estrès i les preocupacions del dia a dia.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s