La Casa va recuperant la normalitat a poc a poc

Amb la primavera, a poc a poc, la Casa ha començat a recuperar, si més no, un bocí de la vida a la que estàvem acostumats. Aquest mes de març, ja hem tingut entre nosaltres un primer recés: el grup de Seitai, dirigit per un bon amic nostre, Paco Lacueva, acompanyat d’una dotzena de practicants d’aquesta tècnica oriental.

Les portes de la Casa es van obrir de nou de bat a bat per donar-los la benvinguda. I tot l’equip – religioses i seglars – vam fer mans i mànigues per fer d’aquesta primera estada de l’any una experiència agradable més enllà del valor espiritual de l’activitat pròpia d’aquest grup.

Uns dies abans, però, també vam tenir la sempre agradable visita de les nenes i els nens del Col·legi Lurdes, l’escola de les Germanes Filipenses a Barcelona. En aquesta ocasió, dividits en sengles grups bombolla, la quitxalla va participar en diferents activitats lúdiques gaudint dels amples jardins de la Casa.

Si bé és cert que una flor no fa estiu, les rialles dels infants amunt i avall o l’alegria dels qui ens han escollit per practicar llurs exercicis de creixement personal i espiritual es envien un missatge ben clar: val la pena mantenir la Casa ben oberta, aguantar els temps feixucs que ens han tocat viure, tot confiant que ben aviat tornarem a la normalitat.

De moment, aquest abril ens tornaran a visitar alguns grups del Col·legi Lurdes; però també comptarem amb noves hostes: les participants d’un recés sobre consciència i plenitud de Rosa Zaragoza i Carmen Boo. Tot plegat, bones notícies després de tanta incertesa.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s