L’esperit també vol riure

És cert que la Casa d’Espiritualitat Marc Castanyer té un cert toc de seriositat. Podríem dir que això és el que pertocaria a la meditació, als recessos espirituals, a molts dels diferents tipus de trobades que acollim. Darrerament, però, estem obrint les portes a grups realment singulars: un d’aquests és el que coordinen dues bones amigues de la Casa, la Sonia i la Gal·la, que han organitzat trobades on s’emfasitza la rialla com una eina alliberadora de l’esperit. El taller de clown que vam acollir aquest estiu n’és un exemple. I esperem que n’hi hagi uns quants més en el futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s