El parvulari de Balenyà celebra la castanyada als jardins de la Casa d’Espiritualitat

Les nenes i nens juguen sota l’atenta mirada de la castanyera

Les nenes i els nens de P-3, P-4 i P-5 de l’escola Carles Capdevila d’Els Hostalets de Balenyà van celebrar la castanyada a la Casa d’Espiritualitat Marc Castanyer. Durant tot el matí del 29 d’octubre, una setantena d’alumnes de l’escola del poble d’Els Hostalets de Balenyà van gaudir dels espais que, un any més, els ha ofert la “Casa de les Monges”, que és com popularment se’ns coneix.

Les mestres van preparar un munt d’activitats perquè la canalla s’ho passés d’allò més bé: jocs, cançons, balls… Tot s’ho valia per passar una estona fantàstica als jardins de la Casa d’Espiritualitat, que els va obrir les portes de bat a bat. Igual que ho va fer la setmana anterior amb els nens i nenes de la guarderia del poble, El Roc Petit, que també van celebrar la Castanyada pertot el jardí de la Casa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s